Gå direkt till innehållet
Inlagd: 28 jan. 19:46

Dirtbike Cross 70cc 10/10" Monster svart

4 795 kr
Beskrivning
Vårat mål på Motorhandel är att du som kund ska känna dig trygg och nöjd. Välj att dela upp din betalning via Klarna alternativt leverans mot faktura. Hemleverans på 2-3 arbetsdagar med DHL inom hela Sverige. Dirtbike 70cc CRF är en modell som har tillverkats i många år är väl beprövad. Designen bygger på Honda CRF50 modellen med en sitthöjd på 57 cm är den lämpad för de mindre förarna. Kraftiga 10 tums fälgar med kraftiga fälgbanor i stål. Beprövade och effektiva trumbromsar gör underhållet minimalt. Modellen har en stark och pålitlig 4-taktsmotor på 70cc och kickstart. Det behövs ingen koppling då motorn är semiautomatisk dvs. man trycker bara i växlarna och det är bara att gasa och bromsa i alla växlar. Om det är någon som inte kan eller vill växla är det bara att lägga crossen i ettans eller tvåans växel och köra den som en helautomat. Vill du ha mer information och exakta specifikationer så besök gärna våran hemsida.
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
motorhandel.se
För mer information och beställning besök oss på www.motorhandel.se Hemleverans inom hela Sverige på vanligtvis 1-3 arbetsdagar. Välj mellan en rad olika betalnings - och finansieringslösningar, såsom faktura, delbetalning kortbetalning etc. Försäljning 042 - 15 06 56 Telefontider försäljning: mån-fre 09.00 - 12.00 Helgdagar Stängt
Mer information hittar du på http://www.motorhandel.se

Fler annonser från motorhandel.se

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer