Gå direkt till innehållet
Inlagd: 22 jan. 10:41

Dirtbike Cross 49cc 10/10 Blå/Orange

2 995 kr
Beskrivning
Vårat mål på Motorhandel är att du som kund ska känna dig trygg och nöjd. Välj att dela upp din betalning via Klarna alternativt leverans mot faktura. Hemleverans på 2-3 arbetsdagar med DHL inom hela Sverige. Hjul och bromsar Crossen är utrustad med snygga 10 tums gjutna aluminiumfälgar och grovmönstrade crossdäck samt 12mm hjulbultar. Minicrossen är utrustad med effektiva mekaniska skivbromsa fram och bak. 2- takts Motor Motorn är en beprövad och varvvillig 2-taktsmotor som ger crossen en hög toppfart. Den är dessutom utrustad med en förstärkt automatisk slirkoppling. Alltså är det bara att gasa och bromsa. En större minicross Dirtbike 49cc F1 är en häftig minicross som bygger på ett beprövat chassi men har nyare och mer hållbara plastkåpor i KTM inspirerad design. Sadeln är dessutom bättre och mer komfortabel än på tidigare modeller. Ram och stötdämpare Ramen är av stål, blästrad och mattsvart vilket ger den en speciell och exklusiv look. Andra delar som är mer påkostade och som man inte hittar på liknande modeller i samma prisklass är styre och fotpinnar i kraftig aluminium, snygg och funktionell ljuddämpare, framdämpare av Upp Side Down typ och dragstart även den i aluminium. Vidare finns även tändningslås med två nycklar och ett nytt gashandtag som påminner mer om de snabbgashandtag som sitter på större maskiner. Vill du ha mer information och exakta specifikationer så besök gärna våran hemsida.
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
motorhandel.se
För mer information och beställning besök oss på www.motorhandel.se Hemleverans inom hela Sverige på vanligtvis 1-3 arbetsdagar. Välj mellan en rad olika betalnings - och finansieringslösningar, såsom faktura, delbetalning kortbetalning etc. Försäljning 042 - 15 06 56 Telefontider försäljning: mån-fre 09.00 - 12.00 Helgdagar Stängt
Mer information hittar du på http://www.motorhandel.se

Fler annonser från motorhandel.se

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer