Gå direkt till innehållet
Inlagd: 15 apr. 12:16

Combi Meija 14,9

77 900 kr
Beskrivning
Combi Meija är vårt senaste tillskott i stugfamiljen. En stuga med många användningsområden. Den har både grillkåta och bastu under samma tak. En mellanvägg klädd i panel med en glasdörr skiljer grillkåtan från bastun. Grillsidan finns på höger sida och bastun på vänster sida. Kan även spegelvändas om så önskas. En mångsidig grill med träbord runt om, ingår i valfri färg; antik koppar eller svart. Grill och skorsten är pulverlackerade med en värmebeständig färg för att klara av de snabba värmeväxlingarna. Kaminen är en Kota Luosto VS (VS är förkortning på vesisäiliö, vattenbehållare) kamin. Det är en kamin i bra kvalité från finska Narvi. Kota Luosto VS har snart i ett halvt sekel bevarat och utvecklat den finska bastutraditionen med sin förstklassiga hållbarhet och sina sköna bastubad. Kota Luosto som är avsedd för en flitig bastubadare värms upp mycket snabbt med en förhållandevis liten vedmängd. Även vattnet i varmvattenmantels värms upp snabbt. Vattenhinken ställs på golvet under kranen vilken gör det säkrare att handskas med varmvatten istället för en varmvattenbehållare i skorstenen där man måste hålla hinken i axelhöjd när man tappar vattnet. Tillval: Isolering till golv, 3 500 kr Lavar i värmebehandlad asp, 5 800 kr Tillbehörspaket 4, 3 700 kr Frakt, 5 000 kr Levereras i hela Sverige. Levereras i färdiga element som man själv monterar ihop. Från vår fabrik i norra Sverige
Trygg affär
Var aktsam med transaktioner via privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Arctic Wood AB
Vi levererar byggsatser för att det ska vara enkelt för er att montera ihop husen. Vi förädlar träet på tre olika sätt i fabriken. Våra fritidsbyggnader som bastu, grillkåta och lusthus som levereras i färdiga element. I vår timmerlinje tillverkar vi knuttimrade bastun och fritidshus i 70 mm timmer. Det senaste hos oss är modulbyggander, där du hittar garage, stall, maskinhallar och fritidshus. Rita ditt drömgarage med vårt enkla ritprogram!
Mer information hittar du på http://www.arcticwood.se

Fler annonser från Arctic Wood AB