Gå direkt till innehållet
Inlagd: i tisdags 18:21

Cardiomaskiner Technogym

15 900 kr
Beskrivning
Crosstrainer REA på Technogym Crosstrainer Excite Syncro-700 från känt hotell i Göteborg. En Excite Syncro-700 Technogym är en användarvänlig och effektiv kretsloppsmaskin som utmanar både nybörjare och vana användare med ett stort urval program. Crosstrainer REA på Technogym Crosstrainer Excite Syncro-700 Technogym är en hybrid mellan ett löpband, en stepmaskin och en motionscykel och är väldigt populär på fitnesscenter över hela världen. Och det av en god anledning, för när armarna och överkroppen utöver benen också är i bra rörelse under träningen, förbränns kalorierna effektivt. TechnoGym Löpband ExciteRun 500 från känt hotell i Göteborg. Detta har en snygg och elegant design. Löpbandet erbjuder ett komplett stötabsorberande däck och det är enkelt att programmera och komma i gång med löpningen. Excite Run 500 löpband har en maximal lutning på 18 grader, det finns 14 program tillgängliga, plus 3 sub-maximala fitness-test, och 8 st maximala fitness-test. Detta är Löpband som gymmen väljer att köpa pga. driftsäkerhet, hållbarhet och att det finns reservdelar i landet. Motionscykel New Bike EXC700. Upright bike motionscykel ger en ergonomisk "riktig väg" träningsupplevelse. Ett antal nya funktioner har lagts till cykeln. Motionscykel New Bike EXC700, som hjälper användaren att uppleva en mängd olika cyklings miljöer - från en uppförsbacke sprint till en långsam cykling i innerstaden. Motionscykel New Bike EXC700, har ny gel i sadeln som ökar komfort och en minskning av avståndet mellan pedalerna ger en mer realistisk cykelupplevelse. Vi har valt att endast sälja Cardiomaskiner från de världsledande tillverkarna Precor, Life Fitness, Technogym, GrandMaster och Startrac.
Säljes av
Gymauktioner i Sverige AB
Gymauktioner i Sverige ABBesök vår butikssidawww.gymauktioner.se/
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Gymauktioner i Sverige AB
Gymauktioner Sverige är en auktionsfirma som auktionerar, förmedlar och säljer kompletta begagnade Gym, nya & begagnade Löpband, Crosstrainers, Motionscyklar, Spinningcyklar och 100-tals begagnade gymmaskiner.
Mer information hittar du på https://www.gymauktioner.se/

Fler annonser från Gymauktioner i Sverige AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer