Gå direkt till innehållet
Inlagd: 8 nov. 08:03
Bygg en CNC maskin? Raw1.5 Extended 180x130cm
14 900 kr
Beskrivning
Bygg en CNC maskin som skär i förvånansvärt fina snitt för sin enkelhet. Raw 1.5 Extended är en mycket populär maskin, skapad av oss och har sålts i 100-tals exemplar. Denna maskin har sålts till proffsverkstäder runt om i världen från Asien, Afrika, Canada och enda ner till Jonnys hobby garage i Gnesta. Denna maskin går att köpa med Leasing eller avbetalning. Du kan få maskinen i vilket mått du vill och även med kulskruv för bättre precision. Besök vår hemsida för att läsa mer. Att beskriva maskinen kräver mycket text så här är en sammanfattning, mer avancerad text finns på hemsidan -Detta är en CNC-maskin Gör det själv-kit som levereras med allt du behöver förutom förbrukningsbord (det svarta bordet som ses på bilden ovan) , men du kan enkelt göra den själv med vår guide som finns på hemsidan. -Du kan köpa maskinen med eller utan elektronik. Väljer du att inkludera elektroniken så ingår allt du behöver för att bygga maskinen. Kablarna är kapade i rätt längder och att montera elektroniken är mycket enkelt, följ bara instruktionerna. Elektroniken är svagström efter själva transformatorn och helt ofarlig. Läs mer om elektroniken nedan om du är ny på detta. Du kan använda vilken elektronik du vill så länge det är för Nema 23-motorer. -Du behöver även en fräs eller en spindel med inverter. Du kan använda vilken fräs du vill om den har en rund axel. Du kan även använda ett Dremel eller annat gravyrverktyg om du skär mjuka material. -Alla plåtar är gängade och slipade i en trommel och klara för målning. Även profilerna är färdig gängade och förberedda med stålstänger. -Om du väljer kitet utan elektronik så kommer ingen elektronik eller tillhörande delar att inkluderas så som kablar, kabelkedjor och andra delar. LED-lampa och switchar ingår alltid i satsen. Väljer du kitet utan elektronik så kommer du att få en komplett maskin men utan elektronik samt det som hör till. -Om du köper någon annan CNC-maskin i denna prisklass så kommer den i delar precis som den här maskinen. Denna maskin kan ha flera delar och kräver mer montering, men det är värt det. Du kommer att få en kvalitetsmaskin som är mycket starkare och stabilare än andra. Det är allt, om du väljer maskin och elektronik från oss kommer du att ha en komplett maskin förutom de delar som nämns ovan. När du köper ett kit får du tillgång till alla artiklar och videoinstruktioner på webbplatsen. Det kommer ta några dagar att montera maskinen, men det är enkelt med instruktioner, följ bara med. Om du kör fast är vi endast ett e-mail eller telefonsamtal bort för att hjälpa dig.
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
Rawcnc Sweden AB
Söker du efter en billig CNC maskin som klarar riktiga arbeten så har du hittat rätt. Här säljer vi CNC maskiner samt delar till "Gör det själv marknaden" till oslagbara priser. En datorstyrd maskin kan tillverka delar i oändlighet med en precision som du sällan kan uppnå med traditionella verktyg.
Mer information hittar du på http://www.cncmaskiner.org