Gå direkt till innehållet
Inlagd: idag 10:33

Bugaboo Fox 2 DEN BÄSTA ÅKTUREN BLIR NU ÄNNU

Beskrivning
Medföljer vid köp över 10 500kr Värdecheck på 2000kr Alternativt Maxi cosi Rock ( babyskydd till er värde av 2195kr ) Vid köp via vår butik i Ödeshög medföljer även en bilstolsadapter till ett värde av 569kr. Ännu mjukare körning i terräng, smart styrning, och lika stark och lätt som tidigare: nya Bugaboo Fox 2 har allt du behöver för att få ut det mesta av livet som förälder. FOX2 är en uppdatering av redan så populära FOX, det som skiljer Fox med Fox2 är att den har ny förbättrad sufflett med hela två titt-vändringsluckor den är förlängningsbar som tidigare vilket skyddar mot väder vind och sol. Samtliga färger på suffletten är numer i kanvas tyg. Bygeln/ bärhandtaget är enklare att ta bort, man behöver inte längre trycka ner bygel för att ta loss den. Liggdelen har har också fått en uppdatering med en förvaringsficka fram vid barnets fötter. Det är lättare att justera sittdelen tre lägen, Sitt/ vilo och liggläge då spärren tilldela har gjorts om och även chassit är enklare att fälla ihop och det svarta chassit för numer helt svarta detaljer på nitar ex. Hjulen är uppdaterade har fått förbättrade hjullås, maxvikten på sittdelen är 22kg Medföljer vid köp över 10 500kr Värdecheck på 2000kr Alternativt Maxi cosi Rock ( babyskydd till er värde av 2195kr ) Vid köp via vår butik i Ödeshög medföljer även en bilstolsadapter till ett värde av 569kr.
Trygg affär
Var aktsam med transaktioner via privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Lilla Hjärtat
KAMPANJ!! MAXI COSI ROCK babyskydd ( bilstol) medföljer vid köp över 12 500kr + en värdecheck på 500kr till basenheten ( isofixen) Går ej att kombinera med övriga ev rabatter/ Värdecheckar! -------------------------------- Alternativ värdecheck på 2000kr! Vi har det mesta man kan behöva till en liten bebis från nagelsaxen till barnrumsinredning till de bästa barnvagnarna för promenaden och det som behövs för lek och mysstunden.
Mer information hittar du på http://www.lilla-hjartat.nu

Fler annonser från Lilla Hjärtat