Gå direkt till innehållet
Inlagd: 19 okt 16:20
Bugaboo donkey- den multifunktionella vagnen
Beskrivning
BUGABOO DONKEY- DEN MULTIFUNKTIONELLA VAGNEN. *små utrymmen, stor last *passar växande familjer *plats för allt du behöver Om du letar efter en barnvagn för heldagsutflykter och vardgasäventyr med familjen är Bugaboo donkey vagnen för dig. Bugaboo Donkey är tillräckligt stor för att kunna lastas med allt du behöver, samtidigt som den enkel att styra och manöverera.Bugaboo Donkey gör att du alltid är redo för mer- Mer äventyr, mer packning, och även fler barn. Om du behöver göra plats för en nyfödd är det enkelt att göra om om en Bugaboo donkey till en syskonvagn. All du behöver är ett duo- set. DET HÄR GÖR DEN SPECIELL: Plats för allt du behöver Få plats med mer. Den rymliga bagagekorgen och den praktiska sidobagagekorgen håller allt viktigt på plats. Passar växande familjer Förvandlas från enkelvagn till dubbelvagn med tre klick. Även i sitt bredaste läge är den smal nog att kunna köras genom en standardbred dörröppning. SMÅ UTRYMMEN, STOR LAST: En överraskande snäv vändradie gör den enkel att manöverera på små ytor. Enkel att styra med en hand - även när den är fullastad med både barn och matkassar. Styr den med en hand även n är den är fullastad med två barn och matkassar. FUNKTIONER: Vändbar sittdel Hopfällning i ett stycke Byt håll på ett ögonblick. Välj själv om Fälls ihop snabbt och enkelt. Du behöver du vill ha ditt barn vänt mot dig eller mot inte ens ta bort liggeller sittdelen omvärlden Fristående sittdel Kompatibel med bilstol Både sittdel och liggdel kan stå på Smidig övergång mellan bil och barnvagn med säkert marken utan chassi Click-and-go-system.
Lilla Hjärtat
STOR LAGERUTFÖRSÄLJNING- På vår facebooksida! VÄLKOMNA IN! KAMPANJ!! MAXI COSI ROCK babyskydd ( bilstol) medföljer vid köp över 12 500kr + en värdecheck på 500kr till basenheten ( isofixen) Går ej att kombinera med övriga ev rabatter/ Värdecheckar! -------------------------------- Alternativ värdecheck på 2000kr! Vi har det mesta man kan behöva till en liten bebis från nagelsaxen till barnrumsinredning till de bästa barnvagnarna för promenaden och det som behövs för lek och mysstunden.
Mer information hittar du på http://www.lilla-hjartat.nu
Blockets tips för trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.