Gå direkt till innehållet
Inlagd: igår 18:37

Bugaboo Bee 6- Förboka NU

Beskrivning
ompakt. Bekväm. Lätt att köra. Den nya Bugaboo Bee 6 förvandlar dina dagliga promenader till ögonöppnande äventyr för ditt barn och förvandlar staden till din lekplats Helt nytt och till mångas glädje kommer bugaboo bee6 med en swing a way bumper bar som du lät öppnar upp på ena sidan när barnet ska i och ur vagnen, den är helt avtagbar med, vagnen kan fällas med bumper bar kvar på vagnen. Nytt är också att på Bee 6 är självstående i ihopfällt läge. Self stand är ett tillbehör som kom till bee 5 men är numer inbyggd i vagnen så att du när du fällt din vagn kan ställa den i ihopfällt läge= Självstående iihopfälld Nya smidigare och större hjul- 7 tum ( 17,8 cm ( tidigare bee 5 hade 6-tum ( 15,3 cm ) för en skönare körkänsla. Suffletten har numer peek a boo lucka som Fox 2 och Donkey 3 kom med tidigare i år. Sittdelens klädsel har fått en ny design med mesh tyg och ventilations hål på baksidan av sittdelen. Svarta chassit har som Fox 2 och Donkey 3 svarta nitar.
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaktet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Lilla Hjärtat
KAMPANJ!! MAXI COSI ROCK babyskydd ( bilstol) medföljer vid köp över 12 500kr + en värdecheck på 500kr till basenheten ( isofixen) Går ej att kombinera med övriga ev rabatter/ Värdecheckar! -------------------------------- Alternativ värdecheck på 2000kr! Vi har det mesta man kan behöva till en liten bebis från nagelsaxen till barnrumsinredning till de bästa barnvagnarna för promenaden och det som behövs för lek och mysstunden.
Mer information hittar du på http://www.lilla-hjartat.nu

Fler annonser från Lilla Hjärtat

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer