Gå direkt till innehållet
Inlagd: 27 okt. 16:47

Bränsledunk med Tankslang KAMPANJ

1 995 kr
Beskrivning
Just nu har vi kampanj på vår smidiga dunk från Scepter. Duramax är en 53 liters bärbar bränslebehållare på hjul. Den är avsedd för ett antal olika applikationer som marina applikationer. Det är ett säker, snabb och bekvämt sätt att fylla på bensindrivna fordon och maskiner som trädgårdstraktorer, båtmotorer, generatorer, snöskotrar, ATV, etc. Tillverkad av polyeten med hög densitet, är bränslebehållaren korrosions resistent. Och med dess robusta sex-tums hjul och extra stort handtag blir det enkelt att leverera bränsle till kajen när du ska tanka. Den patenterade bensinpumpen låter dig två eliminera spill och överfyllning genom att stoppa och starta flödet av bensin enkelt genom handtaget. Ställ Duramax vertikalt när du tankar gasdrivna motorer. Den har en flödeshastighet av 2 liter per minut. Två avstängnings kopplingar gör att du slipper ora dig för bensin läcker ut under transport. Duramax inkluderar en 53 L bränslebehållaren med den patenterade Flo n 'go MAXFLO sifon / pump och en 3 meter slang.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Skeppamarin.se
Välkommen till SKEPPA MARIN & SPORTFISKE! Din butik för båttillbehör, marin-konfektion, presentartiklar och fiskeutrustning. Allt för marin fritid helt enkelt. -Fraktfritt över 500:- -Certifierad Trygg E-handel -Snabba leveranser -Över 120 år i branschen
Mer information hittar du på http://www.skeppamarin.se

Fler annonser från Skeppamarin.se

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer