Gå direkt till innehållet
Inlagd: 19 nov. 10:12
Bra CNC från Kina nu även med verktygsväxling
Beskrivning
Med en Victor CNC får du mycket för pengarna. Maskinerna är kraftigt byggda och klarar hård belastning. Vanliga kunder är små och medelstora snickerier men även många andra typer av branscher använder Victor CNC. En nyhet är vår nya CNC med servomotorer och verktygsväxlare till ett väldigt attraktivt pris. Denna finns i flera storlekar. Vi har storlekar från arbetsyta 700x900mm till 2000x3000mm I våra priser ingår mycket av det som tillkommer hos andra leverantörer. Här ingår bl a. frakt, utbildning, Installation programvara med mera. Kolla in våra maskiner i vår webshop genom att klicka på länken nedan och har du några frågor så tveka inte att höra av dig till oss.
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
SweDendro AB
Vi bjuder på frakten vid order från 3 000 kr (ex moms) Gäller endast vid order lagda i vår web-shop Maskiner, verktyg och tillbehör för träbearbetning: - för både Folk o Yrkesfolk Vaumärken. Felder, Hammer, Axminster, Festool, Tormek, Dewalt, Holzmann, Jet, Senco, Wixey, Jowat , Toolbox, Cobolt, Sorby, Musclechuck, Victor, Speedheater, Triton, Global, Falach, Arbortech mm. Vi har allt för ditt snickeri - från maskiner till lim...
Mer information hittar du på http://www.swedendro-tools.se