Gå direkt till innehållet
Inlagd: 9 jan. 16:57
Borstmaskin för strukturering & färgborttagni
Beskrivning
Paketpris 2 995 kr exkl moms Virutex har tagit fram en borstmaskin av högkvalité, designad för polering, slipning samt ge en strukturering av trä för ett åldrande utsende! Slipen kan bland annat användas för att ta bort färg från trä. Slipen kan även användas för att avlägsna repor och grader på metall. För att göra detta finns det ett antal borstar att köpa som tillval. Vi har utrustad maskinen med de två vanligaste borstarna som standard. De borstar som ingår är Nylonborsten och mässingsborsten som är perfekta för att avlägsna färg och skapa en effekten av gammalt trä. Slipmaskinen är utrustad med en kraftig 1,400 W motor som är dammskyddad. Motorn har mjukstart och varvtalsreglering samt dubbla reduktionsdrev. Maskinen är även utrustad med justerbara rullstöd för enkel användning. Även utsugs anslutning för att hålla nere dammnivån vid slipning inomhus.
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
SweDendro AB
Vi bjuder på frakten vid order från 3 000 kr (ex moms) Gäller endast vid order lagda i vår web-shop Maskiner, verktyg och tillbehör för träbearbetning: - för både Folk o Yrkesfolk Vaumärken. Felder, Hammer, Axminster, Festool, Tormek, Dewalt, Holzmann, Jet, Senco, Wixey, Jowat , Toolbox, Cobolt, Sorby, Musclechuck, Victor, Speedheater, Triton, Global, Falach, Arbortech mm. Vi har allt för ditt snickeri - från maskiner till lim...
Mer information hittar du på http://www.swedendro-tools.se