Gå direkt till innehållet
Inlagd: i måndags 11:31

Bli av med era stubbar, 50% rutavdrag

960 kr
Beskrivning
Hos Villamaskinisten Kungsbacka kan ni nu även finna: Stubbfräs Vermeer 362. Stubbfräsning är ett mycket snabbt, billigt och effektivt sätt att ta bort stubbar i trädgårdar, parker och på övriga grönytor. Att fräsa bort en stubbe är ett miljövänligt och skonsamt alternativ som medför ytterst liten påverkan på miljö och natur. Våran stubbfräs är så pass kraftfull att den klarar alla typer av stubbar från de största till de minsta. Att den bara är 89cm bred gör att den har väldigt bra framkomlighet. Då det krävs erfarenhet för att manövrera fräsen så kommer vi ut och fräser bort era stubbar åt er. För närvarande så innefattas stubbfräsning av Rut-avdrag på 50% av arbetskostnaden. Kontakta oss för en kostnadsfri offert på fräsning av era stubbar.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Villamaskinisten
Villamaskinisten hyr ut maskiner för entreprenad, trädgård och bygg på ett smidigt och enkelt sätt till både privatpersoner och anläggningsföretag. Hos oss kan du hyra maskiner som t.ex. minigrävare, kompaktlastare, jordfräs, skylift, minilastare, byggställning, cementblandare och mycket mer. Våra entreprenadmaskiner och trädgårdsmaskiner kan du hämta och lämna alla dagar i veckan, även lördag och söndag. Villamaskinisten är det moderna uthyrningsnätverket bestående av uthyrningsföretag i samverkan och finns på 28 orter i Sverige.
Mer information hittar du på http://www.villamaskinisten.se

Fler annonser från Villamaskinisten

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer