Gå direkt till innehållet
Inlagd: 20 nov. 21:22

Black Week Erbjudande Witt Induktionshäll 88 cm Fri Frakt

8 999 kr
Beskrivning
Ord pris: 11999:- Artikelnummer: WIF908SDW Fri frakt vid beställning på https://www.elfynd.se/witt-induktionshall-wif908sdw Stilren och modern 88 cm bred induktionshäll från Witt med 4 kvadratiska kokzoner. 88 cm bred induktionshäll 4 kokzoner Fasettslippad ram Modern och elegant induktionshäll från Witt för snabb och enkel matlagning och många praktiska funktioner. Induktionsvärme Induktion är en modern matlagningsmetod som använder elektrisk induktion istället för traditionella värmeelement. Värmen genereras bara i botten på kärlet och ytan på en induktionshäll förblir sval och går att vidröra under matlagningsprocessen. Detta reducerar värmeförlust och gör induktionsvärme mer energisnålt. Intelligent induktion Witts nya induktionshällar är utrustade med intelligent elektronik som automatiskt känner av ett kokkärl som placeras på hällen och tänder kontrollen för den kokzonen, så att du enkelt kan välja värmeläge. Kokzoner Hällen har 4 fyrkantiga kokzoner, vilketger mer flexibilitet, eftersomkan du placera flera grytor på samma område. Stop & Go En funktion som fryser inställningarna om du skulle vilja gå ifrån hällen en stund. När du kommer tillbaka trycker du bara på knappen igen och processen tar vid där den stannade. Elektronisk display och touch-slider kontroll Med touch-kontroll och elektronisk display kan du enkelt och smidigt hantera spishällen. Booster I en stressig vardag kan du behöva få maten klar så snabbt som möjligt. Därför har denna häll inte bara en traditionell booster, utan också en dubbel booster som garanterar högsta möjliga hastighet. Exklusiv design Stilren elegant design i svart glas med med vit display. Viktigt att veta: Hällar levereras utan sladd (eller med europakontakt) och ska alltid kopplas in av behörig elektriker.
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
El-Fynd
Våra produkter levereras utan originalemballage och kan ha små skönhetsfel i sidorna. De levereras självklart med full på plats garanti! Kontakta oss på 037012265 för mer info.
Mer information hittar du på http://www.elfynd.se

Fler annonser från El-Fynd

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer