Gå direkt till innehållet
Inlagd: 21 nov. 19:27

Black Week Erbjudande Whirlpool Induktionshll 86cm Fri Frakt

4 999 kr
Beskrivning
Ord pris: 9299:- Artikelnummer: ACM795LX01 Fri frakt vid beställning på https://www.elfynd.se/whirlpool-induktionshall-acm-795 Induktionshäll med 5 zoner och touch-kontroll med slider. Booster & timerfunktion på alla zoner. Utrustad med 6TH SENSE kokningsautomatik, sjudningsfunktion & lågtemperaturläge för t.ex. smältning av choklad och smör. 6TH SENSE kokningsautomatik 5 zoner, Booster FlexiCook zon Användarvänlig touchkontroll med slider för snabb och enkel inställning av temperatur Funktion som med hjälp av sensorer känner av när kokpunkten har uppnåtts. Hällen signalerar när vattnet kokat upp och om ingen manuell effektreglering görs kort därefter sänks effekten automatiskt för att hålla vattnet sjudande. Ger dig större flexibilitet under matlagningen. FlexiCook zon är en stor kokzon som kan användas antingen för ett stort kokkärl eller två små som används samtidigt. Hällen känner av och anpassar funktionen automatiskt om endast en mindre del av zonen används eller när ett kokkärl flyttas inom zonen för att bibehålla samma effektnivå. I princip kan hur många kärl som helst appliceras så länge de håller sig inom markerad zon.
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
El-Fynd
Våra produkter levereras utan originalemballage och kan ha små skönhetsfel i sidorna. De levereras självklart med full på plats garanti! Kontakta oss på 037012265 för mer info.
Mer information hittar du på http://www.elfynd.se

Fler annonser från El-Fynd

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer