Gå direkt till innehållet
Inlagd: 25 nov. 22:07

Black Week Erbjudande Whirlpool Inbyggnadsmikro XL Fri Frakt

3 799 kr
Beskrivning
Ord pris: 5699:- Artikelnummer: W7MD440 Fri frakt vid beställning på https://www.elfynd.se/whirlpool-mikrovagsugn-w7md440-rostfri Denna inbyggnadsmikrovågsugn från Whirlpool har en enastående volym och kombinationsteknik som ger samma flexibilitet vad gäller tillagning som traditionella ugnar. Ångkokningsfunktion för tillagning av hälsosamma och smakrika måltider. Crispfunktion, för frasiga, gyllenstekta quicher, pizzor och pajer. Mikro med grill, crisp och ångkokning Crispfunktion 31 liters ugnsvolym Integrerad mikro i rostfritt W7 MD440 är en stilfull integrerad kombimikro i rostfri design med vita tecken i displayen. Mer än bara en mikro Med denna mikro kan du tillaga maten på fler sätt än att bara mikra den. Med W7 MD440 har du möjlighet att grilla eller ångkoka maten, den har också crisp-funktion för att ge maten en knaprig undersida för t.ex. pizza eller paj. Flera smarta funktioner Mikrovågsugn W7 MD440 har funktioner som Jet start, Jet upptining, återuppvärmning och varmhållning. Stor mikro W7 MD440 är 38 cm hög för installation i högskåp och den har stor kapacitet med en ugnsvolym på 31 liter.
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
El-Fynd
Våra produkter levereras utan originalemballage och kan ha små skönhetsfel i sidorna. De levereras självklart med full på plats garanti! Kontakta oss på 037012265 för mer info.
Mer information hittar du på http://www.elfynd.se

Fler annonser från El-Fynd

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer