Gå direkt till innehållet
Inlagd: 25 nov. 12:38

Black Week Erbjudande Gorenje Spis 230 V 50 cm Fri Frakt

5 999 kr
Beskrivning
Ord pris: 8799:- Artikelnummer: 156849 Fri frakt vid beställning på https://www.elfynd.se/gorenje-advanced-spis-eit8546wpd Bjud vänner och familj på utsökta festmåltider med hjälp av Gorenje Advanced spis EIT8546WPD. Spisen har en induktionshäll med 4 värmezoner med booster-funktion för snabb uppvärmning. 50 cm induktionshäll Ugnskapacitet: 70 l AquaClean,230 V Bjud vänner och familj på utsökta festmåltider med hjälp av Gorenje Advanced spis EIT8546WPD. Spisen har en induktionshäll med 4 värmezoner med booster-funktion för snabb uppvärmning och en stor HomeMade-ugn med ett utrymme på 70 liter. Tack vare AquaClean-funktionen är det busenkelt att rengöra ugnen. Matlagning med induktion Matlagning med induktion är en modern metod som använder elektrisk induktion istället för traditionella värmeelement. Värme genereras endast i botten av kärlet och ytan på en induktionshäll förblir sval och säker att röra vid matlagning. Detta minskar också värmeförlusten och gör matlagningen mer energieffektiv. Ugnskapacitet Spisen har en stor ugn med en kapacitet på 71 liter, så att du kan tillaga flera rätter samtidigt. Du kan välja mellan olika ugnsprogramsom varmluft, grill, pizza eller avfrostning. HomeMade HomeMade-designen från Gorenje bygger på en traditionellt välvd brödugnskonstruktion som hjälper dig att nå perfekt jämn bakning. Booster-funktion För att säkerställa en mer effektiv matlagning är induktionshällen utrustad med booster-funktion på alla fyra värmezonerna. AquaClean Tack vare AquaClean-funktionen kan du effektivt rengöra ugnen utan rengöringsmedel. Häll bara vatten på en plåt, låt ångan mjuka upp smutsen och torka av den efter det svalnat. Enkelt! Säkerhet Ugnen är utrustad med barnsäkert lås och en tre lager tjock glaslucka, så att köket förblir en säker plats för dig och dina nära. Energiklassificering Spisen har den utmärkta energiklassificeringen A, vilket innebär att den både energieffektiv och miljövänlig. Viktigt att veta Spisar med 230 Volt spänning levereras utan sladd (eller med europakontakt) och ska alltid kopplas in av behörig elektriker.
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
El-Fynd
Våra produkter levereras utan originalemballage och kan ha små skönhetsfel i sidorna. De levereras självklart med full på plats garanti! Kontakta oss på 037012265 för mer info.
Mer information hittar du på http://www.elfynd.se

Fler annonser från El-Fynd

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer