Gå direkt till innehållet
Inlagd: 20 nov. 21:09

Black Week Erbjudande Electrolux Spishäll 29 cm Fri Frakt

1 999 kr
Beskrivning
Ord pris: 2999:- Artikelnummer: HOC330F Fri frakt vid beställning på https://www.elfynd.se/electrolux-hall-hoc330f Häll från Electrolux på endast 29 cm. Detta gör att den passar perfekt in i mindre kök. Den är utrustad med Stop&Go vilket gör att du kan pausa mitt i matlagningen. 29 cm keramisk häll Touch-kontroll, barnlås Stop&Go-funktion Häll från Electrolux på endast 29 cm. Detta gör att den passar perfekt in i mindre kök t.ex. i stugan eller studentlägenheten. Den är utrustad med Stop&Go vilket gör att du kan pausa mitt i matlagningen. Pekfunktion Välj temperatur enkelt via touch-panelen. Stop&Go Om du är i mitten av matlagningen när middagsgästerna anländer kan du använda Stop&Go-funktionen. Denna fryser alla inställningar så att du kan lämna maten utan att den bränns vid. När du är tillbaka vid hällen kan du bara trycka på knappen och fortsätta med samma inställningar. Enkel rengöring Hällen rengörs enkelt med en fuktig trasa. Barnlås Säkerheten kommer först med barn i huset. Därför har denna häll ett barnlås som ser till att den inte kan slås på av misstag.
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
El-Fynd
Våra produkter levereras utan originalemballage och kan ha små skönhetsfel i sidorna. De levereras självklart med full på plats garanti! Kontakta oss på 037012265 för mer info.
Mer information hittar du på http://www.elfynd.se

Fler annonser från El-Fynd

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer