Gå direkt till innehållet
Inlagd: 21 nov. 19:19

Black Week Erbjudande AEG Inbyggnadsugn 71 l Fri Frakt

5 499 kr
Beskrivning
Ord pris: 8799:- Artikelnummer:BCK456220M Fri frakt vid beställning på https://www.elfynd.se/aeg-bck456220m-rostfri Den här varmluftsugnen från AEG är en multifunktionell ugn för inbyggnad i kökssnickerierna. Utöver de vanliga ugnsfunktionerna har denna SteamBake-ugn en PlusSteam-knapp som kan användas för att tillföra ånga i början av bakningsprocessen, på så vis får du en härligt krispig yta när du bakar bröd. Ugn för inbyggnad i kökssnickerierna Multifunktionell ugn med varmluft Höjd x Bredd x Djup (mm): 594 x 595 x 567 ANVÄND ÅNGA FÖR EN KRISPIG YTA Utöver alla vanliga ugnsfunktioner har denna SteamBake-ugn en PlusSteam-knapp som du använder för att tillföra ånga i början av bakningsprocessen. Ångan håller degen fuktig på ytan så att du får den rätta gyllenbruna färgen och en härligt krispig yta, medan insidan håller sig mjuk och god. Förutom att detta är mycket goda nyheter för bröd, muffins och pajer innebär detta också att rätter som grillad kyckling, grillade revben och lasagne blir perfekt genomstekta samtidigt som du får den där ytan som får det att vattnas i munnen. Perfekt resultat med matlagningstermometern Matlagningstermometern i ugnen mäter innertemperaturen på din mat under själva tillagningen. På så vis får man perfekt resultat varje gång. Lättrengjord ugnsfläktkåpa för långvarig glans. Att få ugnen skinande ren tar normalt mycket tid och möda, men tack vare en fläktkåpa med katalytisk yta som aktiveras när den värms upp till 220 °C absorberas fett och matrester, så att den förr så besvärliga rengöringen runt kåpan nu är rena barnleken. Lyxig känsla i kombination med förstklassig funktion Med Soft Closing-tekniken, som är inbyggd i luckan, stängs luckan alltid mjukt och tyst vilket ger en lyxig känsla. Perfekt timing Matlagningstermometern innebär att du hela tiden kan finjustera tillagningsprocessen så att varje rätt kommer ut ur ugnen exakt så som du vill ha den. Jämn tillagning Med den här ugnen betyder det att när den används energieffektivt tillagas maten också effektivt. Tack vare det nya varmluftssystemet cirkulerar den varma luften jämnt i hela ugnsutrymmet. Ugnen värms upp snabbare och tillagningstemperaturerna kan minskas med så mycket som 20 %, vilket sparar både tid och energi
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
El-Fynd
Våra produkter levereras utan originalemballage och kan ha små skönhetsfel i sidorna. De levereras självklart med full på plats garanti! Kontakta oss på 037012265 för mer info.
Mer information hittar du på http://www.elfynd.se

Fler annonser från El-Fynd

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer