Gå direkt till innehållet
Inlagd: i lördags 05:39

Beställ nu för garanterad pool till 2021

220 500 kr
299 900 kr
Beskrivning
VÅR POOL KAN DU FÅ I STORT SÄTT VILKEN STORLEK DU VILL! Jacopoolen är unik i sitt slag med såväl tillverkningsmetod, att kakelstrukturen är integrerad redan från början samt att poolen levereras i sektioner för att sammanfogas på plats. Konstruktionen blir så kraftig att Jacopoolen kan erbjuda 30 års garanti för hållfastheten. Poolstommen är tillverkad helt i kompositmaterial med ett PVC-baserat kärnmaterial, för extra isolering. Detta innebär att poolen håller värmen bättre, vilket ger lägre uppvärmningskostnader. Vår superisolering motsvarar 200 mm frigolit. Vilket gör Jacopoolen lika välisolerad som ett spabad eller en kaklad betongpool. Djupt fasad kakelstruktur ger en prismaeffekt, då solljuset gnistrar från alla vinklar på den fasade strukturen och på kvällen kan man komplettera med poolbelysning för att få samma exklusiva intryck. Baddjupet är 140 cm och om man vill kan man öka detta till 155 cm. Jacopoolen kan levereras i en mängd olika kulörer som kan kombineras helt efter kundens önskemål, både gällande sarg och poolsektioner. Den gelcoat som täcker poolens yta kan man dessutom få så att det ser ut som svart granit Du får lång livslängd på din pool. Hög poolkänsla med unik design. Högre värde på din fastighet. Låg driftkostnad. Varje pool tillverkas på kundens beställning. Så varje pool är unik! Så för exakt pris för just ditt poolprojekt hör av dig till oss! På en hel del platser I Sverige kan vi även hjälpa er med offert på markentreprenad. OBS PRISET ÄR ETT SÅ KALLAT FRÅN PRIS PÅ VÅR MINSTA POOL
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Jacopoolen
Jacopoolen är en svensk innovation som är uppbyggd av ett unikt modulsystem som levereras med färdig kakelstruktur i sektioner och kan därför anpassas helt efter dina förutsättningar. Med Jacopoolen kan du bada tryggt i generationer då vi ger 30-års garanti, uppföljande kundkontakt och support, Med Jacopoolen gör du ett miljövänligt val, tillverkning i Sverige med rätt metod, transport, återvinningsbar. Med Jacopoolen får du en tidslös, unik och åtråvärd produkt.
Mer information hittar du på http://Jacopoolen.se

Fler annonser från Jacopoolen

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer