Gå direkt till innehållet
Inlagd: i måndags 09:41
BELLA förråd/garage - FRI FRAKT
4 995 kr
Beskrivning
Vi har några enstaka kvar för leverans Nov/Dec så beställ ditt förråd redan idag så är du rustad inför hösten/vintern med cyklar/gräsklippare mm. Redskapsbod i plåt Underhållsfri redskapsbod med metallstomme. Lackerat i grå färg. Plåten är behandlad med fyra skikt på båda sidor för att erbjuda bra motståndskraft mot rost. Perfekt för dig som behöver ett redskapsskjul för förvaring av trädgårdsredskap och annat, utan att vilja lägga över 30,000kr på ett redskapsskjul i trä. Bra förråd för vinterförvaring av trädgårdsmöbler, gräsklippare och redskap för trädgården. Enkelt att montera Trädgårdsboden levereras som komplett byggsats. Det är mycket enkelt att sätta upp redskapsboden och det tar bara en bråkdel av tidsåtgången som krävs för att montera ett trädgårdsförråd i trä. Du kan ställa redskapsskjulet på exempelvis gjutna plintar. Det finns i varje hörn av nedersidan metallfästen för att kunna fästa skjulet på t.ex plintar eller annat markfundament. Detta trädgårdsskjul kräver ej bygglov. Storlek 10m2 Bredd: 3210mm Djup: 3001mm Höjd: 2005mm Dörr: (H)1570*(B)1300mm Storlek 12m2 Bredd: 3210mm Djup: 3610mm Höjd: 2005mm Dörr: (H)1570*(B)1300mm Tryck på länken nedan LÄS MER OM FÖRRÅDET HÄR. Tält / Garagetält / Tälthall / Förråd / Lager / Husvagn / Husbil /
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsten fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
EXPOL
EXPOL ÖLAND erbjuder egen producerade produkter tillsammans med noga utvalda fabriks tillverkade produkter. Vi erbjuder brett sortiment till hus & hem. Ni finner hela vårt sortiment på www.expol.se samt i vår utställning på Öland på Rökgatan 3 i Färjestaden.
Mer information hittar du på http://www.expol.se