Gå direkt till innehållet
Inlagd: i tisdags 21:43

Bastustuga RUSTIK 5 - Rymlig och lättmonterad

47 295 kr
Beskrivning
Bastun är enkel att placera där du vill! Levereras i färdiga block/sektioner som enkelt monteras på plats. Ingen kranbil behövs för att lossa den! Bredd 258cm Djup 258cm Höjd 260cm Snygg och trivsam 8-kantig bastu. Modellen kallas även "bastustubbe" Storlek och utformning gör den lättplacerad. Unika väggar i 32 mm gran med hyvlad insida och rillad utsida ger bastun ett levande och rustikt intryck och är den bästa grunden för alla ytbehandlingar. Golvbjälkarna består av tryckimpregnerat virke för lång hållbarhet. Bastustugan tillverkas i Norrland och levereras i färdiga lättmonterade block. Snabba fakta: *Vedeldad *Rymmer 8-10 personer *Helglasad dörr är standard *4 fönster med härdat säkerhetsglas *Alla monteringsdetaljer och underlagspapp ingår *Lättmonterade vägg-, golv- och takblock *Lavar i 2 nivåer med sköna ryggstöd *Elegant ljust trägolv *Underlagspapp till tak ingår Komplettpris blockbyggsats: Med HARVIAs vedeldade kamin M3, golvskydd och skorstenssats: 47.295 kr Komplettpris blockbyggsats: Med HARVIAs vedeldade kamin Legend 150, golvskydd och skorstenssats: 52.295 kr Tillval: *Solid trädörr med fönster *Belysning *Täckluckor för dörr och fönster. *Fler fönster Fast fraktkostnad i hela Sverige: Hemleverans, 2.500kr Hämta hos oss i Vindeln, 0kr (OBS! Kontakta oss för frakt till exempel Gotland) Kontakta oss för eventuella kampanjer och erbjudanden. Välkommen att kontakta oss. Vi erbjuder alltid kostnadsfri offert! Finansiering i kan ordnas med hjälp av vår samarbetspartner WASA KREDIT med räntefri delbetalning upp till 36 månader.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Villapool Nord
Villapool Nord är ett väletablerat och snabbt växande företag som tillverkar och säljer utomhusprodukter för ett rikare fritidsliv. Vi erbjuder terrasspooler, bastustugor, grillplatser, bryggor och tillbehör i hög kvalitet. Våra produkter är Västerbottenstillverkade och basen är i Avanäs företagspark i Hällnäs, väster om Vindeln, cirka sju mil från Umeå.
Mer information hittar du på http://villapoolnord.se/

Fler annonser från Villapool Nord

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer