Gå direkt till innehållet
Inlagd: 28 apr. 14:07

Bastu med omkländningsrum Erik 9,9

54 900 kr
Beskrivning
Att basta är bra för både kropp och själv. Bastu Erik 9,9 är en otroligt mysig bastu med omklädningsrum. Bastun rymmer fem bastubadare och är åttkantig till formen. Bastun levereras komplett med kamin, lav, skyddsplåtar och skorsten. Kaminen i bastun är vedeldad och utvald av oss för att hålla i kvalité och för den rätta löyly (ångan) och värmen den avger. Kaminen har en varmvattenmantel på 30 liter. Kaminen och vattnet värmas alltså med samma ved. Eleganta formbyggda lavar i gran ingår. Men kan även byta ut granlavarna mot lavar i t.ex. asp eller värmebehandlas asp. Läs mer om bastun på våran hemsida. Tillverkas och levereras direkt från fabriken på Seskarö, i Haparanda.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
Arctic Wood AB
Vi levererar byggsatser för att det ska vara enkelt för er att montera ihop husen. Vi förädlar träet på tre olika sätt i fabriken. Våra fritidsbyggnader som bastu, grillkåta och lusthus som levereras i färdiga element. I vår timmerlinje tillverkar vi knuttimrade bastun och fritidshus i 70 mm timmer. Det senaste hos oss är modulbyggander, där du hittar garage, stall, maskinhallar och fritidshus. Rita ditt drömgarage med vårt enkla ritprogram!
Mer information hittar du på http://www.arcticwood.se

Fler annonser från Arctic Wood AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer