Gå direkt till innehållet
Inlagd: 2 dec. 19:45

Bäst-i-test-vinnaren Spabad Molde 57 jets

72 000 kr
79 000 kr
Beskrivning
Bäst-i-test-vinnaren Molde Nordenspa är ett skandinaviskt kvalitetsmärke, som formger och utvecklar spabad för de nordiska spaälskarna. Efter att ha vunnit Villanytts spatest, så ingår Nordenspa numera i vår nätbutiks sortiment. Kvalitetskraven bemöts med bland annat världsledande Balboas styrsystem, förstärkta och rostfria konstruktioner, samt kraftig PU-isolering för varma vinterbad till låg energikostnad. För den optimala komforten är modellserien utrustad med en bred variation av både loungesäten i viloposition, ergonomiska sittplatser och en rogivande ljusupplevelse. Jetstrålarna och massageprogrammen bjuder på den mest välgörande och behagliga upplevelsen, på alla platser. Och med Nordenspas effektiva system för ozonrengöring får spaägarna ett betydligt smidigare ägande, som dessutom blir extra tryggt med frostvakten. Att spamodellerna präglas av den senaste tekniken märks även i hur enkelt man kontrollerar vattnets status, och styr processerna via mobiltelefonen. På så vis är ditt Nordenspa alltid redo för dig under mycket lång tid, tack vare de generösa garantierna. Energiförbrukning Räkna med ca 3 000 kwh per år i elförbrukning om du badar ett par gånger i veckan i en temperatur på ungefär 38 grader Celsius. Det motsvarar en månadskostnad på ungefär 300 kronor. Om Molde Bäst-i-test-vinnaren Molde har designats av Nordenspa, vilket märks i de kvalitativa materialen likaväl som i den väl tilltagna värmeisoleringen. Njutningen är fantastisk, i de två kroppsformade loungsätena och de tre behagliga sittplatserna. Du kan välja välgörande aromaterapi, lyssna till din personliga musiklista i designens integrerade högtalare och bli omhändertagen av både blower och fontäner. LED-belysningen vid vattenytan bidrar till den härliga stämningen under kvällsbadet, i samspel med bottenbelysningens valda nyanser. Nordenspa har, som alltid, valt de bästa materialen och automatiserade reningssystemen för problemfri njutning under lång tid. Spabadet Molde Mått 225x225x90 cm 2 st loungesäte, 3 st sittplatser Färg insida Stearling silver Färg utsida Svart Material Lucite acrylic. Balboa styrsystem Supportram i rostfritt stål Vattenkapacitet: 1325 l Glasfiberförstärkt botten 3 fas 16 amp Torrvikt 395 kg Vikt med vatten: 1720 kg Frostvakt Ozonrengöring Extra slitstarka CMP jets i rostfritt stål Utrustning som ingår WIFI Bluetooth Högtalare Aromaterapi Blower Luftjets Fontän LED lampor vid vattenytan Flerfärgad bottenbelysning Isolering Värmeisolerat lock 100mm PU foam för Nordiska förhållanden 35 mm isolering bakom kabinett Garanti 3 års garanti på plasten i karet och 18 månader på övrigt
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Villanytt
På Villanytt.se hittar du massor av produkter inom hem & trädgård. Vi erbjuder ett stort och varierande sortiment till riktigt bra priser. Vår kundtjänst har öppet alla dagar 8-22. Vi erbjuder fri frakt och snabba leveranser över hela landet.
Mer information hittar du på https://villanytt.se/

Fler annonser från Villanytt

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer