Gå direkt till innehållet
Inlagd: 2 dec. 14:10

Basilika Matbord

4 500 kr
Beskrivning
Basilika matbord Runt, rustikt matbord som skänker stabilitet och charm i åratal. Lilla Möblemangets modell Basilika har rejäla, moderna ben. Kombinera våra nyanser hur du vill! Prisexempel: 110 cm 4500:- 120 cm 5000:- 130 cm 5500:- 140 cm 6000:- 150 cm 6500:- osv. Varje möbel är tillverkad för hand, vilket gör dem unika och med en personlig prägel. Trä är ett levande material och vi framhäver gärna charmen med de kvistar, sprickor och håligheter som finns naturligt i träet. Våra möbler tål det mesta, blir bara finare ju mer de används. Passar lika bra i den toppmoderna våningen som i fjällstugan. Läs gärna mer om våra möbler på www.lillamoblemanget.se
Länk: Webshop
Säljes av
Lilla Möblemanget AB
Lilla Möblemanget ABBesök vår butikssidalillamoblemanget.se/
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Lilla Möblemanget AB
Vi tillverkar möbler av svensk trä, säljer inredning som inspirerar oss, håller en liten butik där man kan kika på allt, med tillhörande webshop & lite till. Välkomna!
Mer information hittar du på http://lillamoblemanget.se/

Fler annonser från Lilla Möblemanget AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer