Gå direkt till innehållet
Inlagd: i lördags 15:12

Badtunna `SMÖGEN´ - KAMPANJ - Bolletunnan.se

19 900 kr
Beskrivning
Smögen - Den traditionella badtunnan! Kompakt badtunna där allting finns inuti. Med en topp-matad kamin behåller ni all plats runtom, och kan även stanna kvar i badet när ni fyller på med ved. Lägg veden på en hylla bredvid badtunnan så är det bara att lägga i från badet. För att fira in vintern bjuder vi nu på en DRINKHYLLA på kaminskyddet! Vi säljer självklart även andra modeller. Se vår Blocketbutik, eller hemsida www.bolletunnan.se! -------------------------------------- Här har ni en badtunna som är rejält uppbyggd, allt från en riktig trästomme till noga beprövade kaminer. Insidan är gjord i hygienisk plast, och alla kaminer är noga beprövade. Vi har även tänkt till när det kommer till sittkomfort, i våra badtunnor är det nämligen standard med skålade säten. -------------------------------------- Den traditionella badtunnan med toppmatad kamin som sitter i karet. Mått: Ytterdiameter: 200 cm Innerdiameter: 180 cm Vattenvolym: 1100 liter Plasten på insidan finns i följande färger: - Mörkgrå - Blå - Cremevit -------------------------------------- Populära tillbehör: Lock 2-delat 1495:- Belysning i vattnet 2495:- Isolering runt badtunnan 2495:- Skorstens/brännskydd 1295:- Behandlad panel 1495:- Trappa 995:- Drinkhylla 795:- -------------------------------------- Vi finns i Bollnäs där vi också har vår utställning. Alla våra badtunnor skickas självklart till hela landet.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Bolletunnan AB
Badtunnor i Bollnäs, Hälsingland. Sköna bad sedan 2010. - Badtunnor i rejäla konstruktioner. - Spabad från Svenska Viskan SPA.
Mer information hittar du på http://www.bolletunnan.se

Fler annonser från Bolletunnan AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer