Gå direkt till innehållet
Inlagd: i onsdags 09:11

Badtunna `SMÖGEN´ - GRATIS LOCK - Bolletunnan

17 900 kr
Beskrivning
Smögen - Den traditionella badtunnan! Kompakt badtunna där allting finns inuti. Med en topp-matad kamin behåller ni all plats runtom, och kan även stanna kvar i badet när ni fyller på med ved. Lägg veden på en hylla bredvid badtunnan så är det bara att lägga i från badet. I år firar vi att det är 10:de året vi säljer badtunnor - Därför BJUDER vi på locket, samt DRINKHYLLA på kaminskyddet! Vi säljer självklart även andra modeller. Se vår hemsida www.bolletunnan.se! -------------------------------------- Här har ni en badtunna som är rejält uppbyggd, allt från en riktig trästomme till noga beprövade kaminer. Insidan är gjord i hygienisk plast, och alla kaminer är noga beprövade. Vi har även tänkt till när det kommer till sittkomfort, i våra badtunnor är det nämligen standard med skålade säten. -------------------------------------- Den traditionella badtunnan med toppmatad kamin som sitter i karet. Mått: Ytterdiameter: 200 cm Innerdiameter: 180 cm Vattenvolym: 1100 liter Plasten på insidan finns i följande färger: - Mörkgrå - Blå - Cremevit -------------------------------------- Populära tillbehör: Lock 2-delat 1495:- GRATIS JUST NU Belysning i vattnet 2495:- Isolering runt badtunnan 2495:- Skorstens/brännskydd 1295:- Behandlad panel 1495:- Trappa 995:- Drinkhylla 795:- -------------------------------------- Vi finns i Bollnäs där vi också har vår utställning. Alla våra badtunnor skickas självklart till hela landet.
Trygg affär
Var aktsam med transaktioner via privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Bolletunnan AB
Badtunnor i Bollnäs, Hälsingland. Sköna bad sedan 2010. - Badtunnor i rejäla konstruktioner. - Spabad från Svenska Viskan SPA.
Mer information hittar du på http://www.bolletunnan.se

Fler annonser från Bolletunnan AB