Gå direkt till innehållet
Inlagd: 1 mars 10:18

Avgasrening Kitt med ersättningsrör Volvo CE

Fakta
Modellår
2015
Tillverkad
2015
Beskrivning
Vi har lösningen på problemet med strulande partikelfilter och frekventa regenereringar av partikelfilter på Volvos entreprenadmaskiner eller ett Adblue system som inte fungerar. Enkel montering och alltid möjlighet att återställa snabbt och enkelt. Slipp problem och kostsamma stillestånd. Vi har lösa rör så du slipper förstöra ditt dyra filter. Enkel montering med bilder och text på Svenska snabba frakter och du monterar snabbt själv med hjälp av manual med bilder. Kontakta oss för mer information! Våra Lösningar passar Volvo Grävmaskin , Lastbil , Hjullastare , Asfaltläggare , Väghyvel och dumper. Lösningarna är framtagna för maskiner som ska gå på export, eller där steg 3 inte är ett krav. Ej för Körning på svenska vägar!
Trygg affär
Tänk på att aldrig betala in handpenning på ett bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpekontrakt.
Piteå Motoroptimering
Vi arbetar med alla former av Fordon men är specialiserade på Volvo och Scania lastbilar. Piteå är vår stationeringsort men vi åker runt hela landet vid förfrågningar och kan även rekommendera andra aktörer inom vårt nätverk över hela norden! Vi KAN Adblue system och kan hitta perfekta lösningar oavsett ditt problem och var i landet du finns!
Mer information hittar du på http://www.piteamotoroptimering.se

Fler annonser från Piteå Motoroptimering

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer