Gå direkt till innehållet
Inlagd: 28 jan. 19:44

ATV Fyrhjuling, Outlaw 110cc 1 växl med back

5 900 kr
Beskrivning
På Motorhandels demo- och visningsexemplar kan du göra riktiga fynd. Dessa fordon är oftast oanvända och har endast blivit använda för fotografering eller utställning. Vid beställning reserveras din modell omgående. Först till kvarn gäller, dock kan modellerna ej skickas utan avhämtning i Helsingborg är endast möjligt. Fotoexemplar av modell Outlaw monterad enl bild. 6" fälgar. Modellen i sig är väl beprövad och robust med detaljer som är hämtade från betydligt större och dyrare fyrhjulingar. Några exempel är de kraftigare styrspindlarna med riktiga leder. Detta gör att fyrhjulingen blir både stabilare och tål mer belastning samt har längre livslängd. Bredare framvagn / bärarmar bidrar också till bättre stabilitet och säkerhet. Bredden framtill är hela 81cm och längden med pakethållaren 140cm. Fler uppdateringar är bromshandtagen som är något mindre och bättre anpassade för yngre förare. Stötdämpare med returdämpning och bensintank av plåt samt en kraftigare och enklare kedjespännare är ytterligare exempel. ATV:n har en stark och pålitlig helautomatisk 4- taktsmotor som dessutom är utrustad med en backväxel. För att enkelt växla mellan drivläge fram och backen finns en lättmanövrerad växelspak. För att gör växlingen säker även för de minsta finns det givetvis ett friläge. Med andra ord är det bara till att gasa och bromsa. Släpper man gasen stannar fyrhjulingen och motorn går på tomgång. Gasen går enkelt att strypa via en skruv på tumgasreglaget på höger sida av styret. Har du frågor gällande denna modellen får du gärna kontakta oss.
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
motorhandel.se
För mer information och beställning besök oss på www.motorhandel.se Hemleverans inom hela Sverige på vanligtvis 1-3 arbetsdagar. Välj mellan en rad olika betalnings - och finansieringslösningar, såsom faktura, delbetalning kortbetalning etc. Försäljning 042 - 15 06 56 Telefontider försäljning: mån-fre 09.00 - 12.00 Helgdagar Stängt
Mer information hittar du på http://www.motorhandel.se

Fler annonser från motorhandel.se

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer