Gå direkt till innehållet
Inlagd: 3 feb. 08:54
Armeringsklipp / papegoja
4 687 kr
Beskrivning
RC-16 Armeringsklipp säljes. Klarar upp till 16mm armeringsjärn. Utbytvara skärstål Levereras i plåtlåda Vi har även batterimaskiner och modeller som klarar upp till 25mm Finns alltid på lager för snabba leveranser. Betalningsalternativ: Faktura, kort Gå in på vår webshop för mer produkter och information www.armeringdirekt.se Vi säljer även Armeringsstål Armeringsmattor används för att förstärka betongen när man gjuter en grund. armering, armeringsmatta, armeringsstål, armeringsklippare, bendof
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
armeringdirekt.se
Vi är ett företag som är specialiserade på armering. Vi säljer till både företag och privatpersoner. Våra produkter är Armeringsnät, armeringsjärn, ILF-armering, Klippt och bockad armering. Armeringsklippare och tillbehör till armering.
Mer information hittar du på http://www.armeringdirekt.se