Gå direkt till innehållet
Inlagd: 1 feb. 10:56

Apollo Dirtbike Cross Lifan Midsize 140cc, 12/14 Grön

8 295 kr
Beskrivning
Vårat mål på Motorhandel är att du som kund ska känna dig trygg och nöjd. Välj att dela upp din betalning via Klarna alternativt leverans mot faktura. Hemleverans på 2-3 arbetsdagar med DHL inom hela Sverige. Överlägsen kvalitet Denna midsizecross tillhör RFZ-serien som är en ny serie högpresterande crossar som tillsammans med det franska teamet även tagit hem flera mästerskapstitlar. Detta är instegsmodellen som är en väl beprövad maskin som bygger på många års erfarenhet och framgångsrika modeller sedan tidigare. Kraftig konstruktion En riktigt bastant nållagrad stålsving med extra kraftiga kedjestäckare och 15mm hjulaxel, kraftig och tillförlitlig kedja av märket KMC. Rejäl kullagrad kedjespännare samt kedjestyrare och även ett snyggt och funktionellt kedjeskydd. Snygg och kraftig 320mm stötdämpare bak med fin returdämpning och ställbar fjäderspänning. Fram finner vi grova 760mm Up Side Down gafflar av hög kvalitet och funktionalitet. Bekväm sadel med tåligt överdrag är standard, likaså de greppvänliga handtagen med fällbara broms- och kopplingshandtag av unbreakable typ (UNB). Modellen har även utrustats med ett kraftigt fatbar styre som mäter 28mm vid styrfästet och standard 22mm ute vid handtagen. Hjul & bromssystem Kraftiga fälgar med fälgbanor av stål och nav i aluminium. 12" bak och 14" fram, med grovmönstrade crossdäck. Bromsar och bromsok av högre kvalitet med stålomspunna hydraulslangar samt runda ventilerade bromsskivor av samma typ man finner på betydligt dyrare modeller. Lifan Motor med oljekylning Modellen är utrustad med en kraftfull 140cc motor från den välkända motortillverkaren Lifan som gjort sig känd för sina tävlingsmotorer. Manuell koppling med fyrväxlad växellåda där neutralläget ligger längst ner. Stor 26mm förgasare med anpassat insugningsrör bådar för prestanda och trimpotential. Motorn skyddas även med en funktionell hasplåt undertill. Den snygga och effektiva ljuddämparen är speciellt utvecklad för att dämpa ljudnivån till de strikta tävlingsnivåer som råder. Men även för lång livslängd och för att motorn ska kunna leverera full effekt. Vill du ha mer information och exakta specifikationer så besök gärna våran hemsida.
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
motorhandel.se
För mer information och beställning besök oss på www.motorhandel.se Hemleverans inom hela Sverige på vanligtvis 1-3 arbetsdagar. Välj mellan en rad olika betalnings - och finansieringslösningar, såsom faktura, delbetalning kortbetalning etc. Försäljning 042 - 15 06 56 Telefontider försäljning: mån-fre 09.00 - 12.00 Helgdagar Stängt
Mer information hittar du på http://www.motorhandel.se

Fler annonser från motorhandel.se

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer