Gå direkt till innehållet
Inlagd: igår 09:21
Aluminiumbåt 3,5m - Kategori C - FRI FRAKT
21 988 kr
29 899 kr
Fakta
Längd
3.5 meter
Beskrivning
Lätt och smidig aluminiumbåt med fina sjöegenskaper och en passagerarkapacitet på 3 vuxna personer. Passar perfekt som roddbåt eller fiskebåt för dagsturer. Båten väger endast 55kg vilket gör att den är lätt att hantera när du t ex ska sjösätta och ta upp båten. Det går även bra att montera en motor på upp till 9,8hk. Båten är 3,5m lång, 1,45m bred och 50cm djup och byggd helt i aluminium med helsvetsat skrov och förstärkningar i kölen. Skrovtjockleken är på hela 1,5mm vilket är tjockare än de flesta aluminiumbåtar på den svenska marknaden i samma prisklass. Båten har tre fasta sittbänkar och är utrustad med årklykor samt stävögla i fören. Sätena i mitten och i aktern är även utrustade med säkerhetshandtag. Denna båt är CE-certifierad i kategori C vilket innebär att båten är konstruerad för att kunna genomföra resor nära kusten, i stora bukter, flodmynningar, sjöar och floder då vindstyrkan kan vara upp till 12m/sek och den signifikanta våghöjden kan vara upp till 2 meter. Båten finns även i större storlekar. Alla båtar levereras med gratis hemleverans hela vägen hem till dig. Beställ enkelt online på outl1.se eller klicka på länken nedan.
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning. Be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
outl1.se
Outl1.se erbjuder kvalitetssäkrade produkter online till kraftigt pressade priser utan mellanhänder med prisgaranti. - Gratis frakt vid order över 1500kr - Blixtsnabb leverans! - Beställ enkelt i mobilen Betala hur du vill: - Faktura efter leverans, räntefri avbetalning eller kort/bankbetalning. Handla tryggt på Outl1.se: - Svenskt företag - Minst 1 års svensk garanti - Snabb leverans från lager i Sverige - Kundtjänst på telefon, mail & chat
Mer information hittar du på http://www.outl1.se