Gå direkt till innehållet
Inlagd: 22 jan. 11:34
Aluminium ramper till biltrailers
4 495 kr
Beskrivning
Säljs i set om 2. Finns i 2.0, 2.5 och 3.0 meters längd. Samtliga ramper är 315 mm breda. Priser: (inkl.moms) 2.0 m - 4 495 kr/set 2.5 m - 5 495 kr/set 3.0 m - 6 495 kr/set Vikten på dem är i set om 2. 2.0 meter, 35 kg 2.5 meter, 40 kg 3.0 meter, 50 kg Ramperna passar de flesta av marknadens släpvagnar. De ovala hålen på rampen gör att det agerar både som halkskydd och som fästyta när man kör upp sitt fordon på släpet. I den ände som man fäster i släpet så finns det en kant som är format för att man kan hacka i på släpet så inte rampen glider av. Ramperna är inte klassade och inte testade till brottgräns. Men, vi har sålt dem under många år. Samma ramp används upp till vagnar med totalvikt på 3.5 ton och vi har aldrig haft ett brott hittills. Generellt är aluminium starkare än stål. Aluminium "smäller" av medan stål böjer sig. Viktskillnaden på aluminium kontra stål är väsentlig. Aluminium är nästan hälften så tungt och blir därmed lättare att bära och ger mer lastvikt på vagnen. Ramper finns att köpa oss i Gävle, Ingenjörsgatan 18. Ring till butiken för att kontrollera tillgång: 026-457 23 24. Man kan även beställa via vår hemsida www.slapvagnsbutiken.se. //Släpvagnsbutiken
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton.
Släpvagnsbutiken.se
Vi säljer släpvagnar direkt från fabrik till kund. Inga mellanhänder. Du hittar oss 350 meter från Biltema i Gävle, ingenjörsgatan 18. Vi kör ut vagnen direkt till din gård utan kostnad inom 5 mil från Gävle. Om du hellre önskar får du 1000 kr i om du istället kommer till oss! Vi erbjuder finansiering via Wasa-Kredit och Klarna. Självklart har du 2-års garanti. Välkommen!
Mer information hittar du på http://www.slapvagnsbutiken.se/