Gå direkt till innehållet
Inlagd: 18 okt. 01:04
AEG Inbyggnadsugn Pyrolys 71 l Fri Frakt
7 999 kr
12 999 kr
Beskrivning
Ord pris: 10499:- Modell: BPK552220M Fri frakt vid beställning på https://www.elfynd.se/aeg-bpk552220m-rostfri En barnsäker och multifunktionell inbyggnadsugn i rostfritt stål. Ugnen har restvärmevisning, snabbstartsfunktion och elektronisk temperaturinställning. Fantastisk varmluftsugn med pyrolysrengöring och avancerad LCD-display som ger dig bättre kontroll. Ugn för inbyggnad i kökssnickerierna Multifunktionell ugn med varmluft Höjd x Bredd x Djup (mm): 594 x 595 x 567 ANVÄND ÅNGA FÖR EN KRISPIG YTA Utöver alla vanliga ugnsfunktioner har denna SteamBake-ugn en PlusSteam-knapp som du använder för att tillföra ånga i början av bakningsprocessen. Ångan håller degen fuktig på ytan så att du får den rätta gyllenbruna färgen och en härligt krispig yta, medan insidan håller sig mjuk och god. Förutom att detta är mycket goda nyheter för bröd, muffins och pajer innebär detta också att rätter som grillad kyckling, grillade revben och lasagne blir perfekt genomstekta samtidigt som du får den där ytan som får det att vattnas i munnen. Perfekt resultat med matlagningstermometern Matlagningstermometern i ugnen mäter innertemperaturen på din mat under själva tillagningen. På så vis får man perfekt resultat varje gång. En självrengörande ugn Det är bara att trycka på funktionen för pyrolysrengöring så förvandlas smuts, fett och matrester i ugnen till aska som du enkelt torkar bort med en fuktig trasa. Lyxig känsla i kombination med förstklassig funktion Med Soft Closing-tekniken, som är inbyggd i luckan, stängs luckan alltid mjukt och tyst vilket ger en lyxig känsla. Exakt som du vill ha det, varje gång Avancerad timerdisplay som ger dig ännu bättre kontroll. Ugnen slås på och av automatiskt enligt de start- och stopptider som du anger på LCD-displayen, så du behöver aldrig vara orolig för att bränna vid maten. Ugnen som förblir sval på utsidan Tack vare Safe to Touch-luckan kan du alltid vara säker på att du kan ta på den.
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet eller Direktbetalning när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsterna fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
El-Fynd
Våra produkter levereras utan originalemballage och kan ha små skönhetsfel i sidorna. De levereras självklart med full på plats garanti! Kontakta oss på 037012265 för mer info.
Mer information hittar du på http://www.elfynd.se