Gå direkt till innehållet
Inlagd: 5 nov. 20:39
AdBlue komplett pumppaket THREE25 med filter
Fakta
Modellår
2019
Tillverkad
2019
Beskrivning
Handla direkt i vår webbshop! AdBlue pump Piusi THREE25 med filter för säkerställer ren adblue. Adblue pumpen är en självsugande membranpump vilket gör att den inte behöver fyllas med vätska före start. Pumpen har utformats för att enkelt kunna flyttas från en IBC till en annan. Alla komponenter i och runt pumpen är anpassade för att tåla AdBlue. Den här modellen är också utrustad med skyddsbåge för att skydda pumpen, ett säkerhetssystem för uppfästning av pump samt 3D Filter för att filtrera bort eventuella föroreningar. Pistolhandtaget har automatisk avstängning som stoppar flödet när tanken är full samt inbyggd flödesmätare som är möjlig att kalibrera. Pistolhandtaget är konstruerat så att pipen går av vid kraftiga ryck i slangen. Tack vare denna konstruktion kan man byta pip istället för att kassera hela handtaget. Alla komponenter i och runt pumpen är anpassade för att tåla urea. Tekniska data Kapacitet: 35 l/min Volt: 230 V Mätare: Ja Handtag: Automatiskt pistolhandtag med inbyggdflödesmätare, brytskydd och rostfri stålpip. Slang: 6 meter EPDM slang och hållare för pistolmunstycke Strömbrytare: Ja Vikt: 16 kg Övrigt: AdBlue® 3D Filter Finns i lager, beställ direkt i webbshopen.
Säljes av
Sandbergs i Jämtland AB
Sandbergs i Jämtland ABBesök vår butikssidawww.sijab.com
Trygg affär
Betala aldrig in handpenning på bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpeavtal. INGA seriösa privatannonsörer av begagnade maskiner begär handpenning innan ni träffats. Att få ett mejl med en in-scannad legitimation betyder inte att du identifierat avsändaren. Det gör man på plats, när man skriver köpeavtal.
Sandbergs i Jämtland AB
Butik och lager i Östersund Sandbergs i Jämtland AB Storlienvägen 46 83152 Östersund Öppettider: Måndag-Fredag 08:00-16:30 Telefon: 063-511110 E-mail: info@sijab.com Fax: 063-130990
Mer information hittar du på http://www.sijab.com