Gå direkt till innehållet
Inlagd: 28 okt. 13:38
AdBlue 210 liter med pumputrustning KAMPANJ
6 875 kr
(5 500 kr ex. moms)
Fakta
Modellår
2019
Tillverkad
2019
Beskrivning
Komplett AdBlue startpaket med pump, slang, handtag, fäste och ett fat AdBlue 210 liter. I paketet ingår allt du behöver för att komma igång att förenkla AdBlue hanteringen. Pumputrustning för AdBlue i fat 230V pump 35 L/min som kopplas i vanligt strömuttag Sugslang (ca 1m) med fatkoppling 6 meterslang med manuellt handtag Rostfri platta för montering av pump på fat AdBlue i högsta kvalité AdBlue® från Sandbergs i Jämtland AB är certifierat av det tyska förbundet för bilindustrin (VDA) och uppfyller kraven enligt ISO/PAS 22241-1. Kvaliteten på varje tillverkat parti av produkten kontrolleras av AB Achema och Vilnius oberoende laboratorium där varje sats levereras med kvalitetscertifikat. Produkten är fylld till exceptionellt rena behållare och förseglas. Dessa åtgärder vidtas för att säkerställa högsta kvalitet. Genomsnittlig förbrukning av AdBlue® är 1,5 l/100 km. För motorfordon som uppfyller Euro-4 och Euro-5 standard konsumtion av AdBlue® är från 4% till 6% i förhållande till bränsleförbrukningen. Bränslets kvalitet och fordonets driftsätt(laster) påverkar också konsumtionen av AdBlue®. För närvarande är alla nyregistrerade bilar utrustade med speciella ombord-diagnossystem (OBD) som kan kontrollera toxicitetparametrar i avgaserna. Systemen varnar förare vid låg nivå i AdBlue-tanken. Om man fortsätter färden med låg AdBlue®-nivå kommer effekten i motorn att strypas samt information om detta lagras i diagnossystemet. AdBlue® är relativt harmlöst för djur och människor. AdBlue® är varken giftigt eller brandfarligt. AdBlue® kristalliseras vid temperaturer under -11 grader, dock påverkar detta inte effekten av vätskan utan så snart den tinat fyller den sin normala funktion igen. I alla nyare fordon sitter värmeslingor installerade kring AdBlue®-tanken. Vid hudkontakt med vätskan, tvätta genast med mycket vatten. Vid förtäring drick genast mycket vatten och kontakta sedan läkare.
Säljes av
Sandbergs i Jämtland AB
Sandbergs i Jämtland ABBesök vår butikssidawww.sijab.com
Trygg affär
Betala aldrig in handpenning på bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpeavtal. INGA seriösa privatannonsörer av begagnade maskiner begär handpenning innan ni träffats. Att få ett mejl med en inscannad legitimation betyder inte att du identifierat avsändaren. Det gör man på plats, när man skriver köpeavtal.
Sandbergs i Jämtland AB
Butik och lager i Östersund Sandbergs i Jämtland AB Storlienvägen 46 83152 Östersund Öppettider: Måndag-Fredag 08:00-16:30 Telefon: 063-511110 E-mail: info@sijab.com Fax: 063-130990
Mer information hittar du på http://www.sijab.com