Gå direkt till innehållet
Inlagd: 23 feb. 13:55

Abnet Rengöringsmedel *TESTVINNARE

125 kr
Beskrivning
Nu har äntligen det multieffektiva rengöringsmedlet Abnet blivit tillgängligt för slutkonsumenter. Medlet är ett koncentrat som du spär med vatten. Passar utmärkt för rengöring av bil, båt eller husvagn, testa detta och du kommer aldrig köpa något annat! Vi skickar fraktfritt order över 500:- Testvinnare hos motormännen: http://mshop.motormannen.se/bilder/artiklar/pdf/5311.pdf Produktinfo: Abnet Professional är ett rengöringsmedel som är avsett för den professionella marknaden men tack vare sina skonsamma egenskaper nu har släppt till konsumentmarknaden. Abnet Professional är ett multieffektiv antistatisk rengöringsmedel som även fungerar som avfettning. Abnet passar all typ av rengöring, fläckborttagning och uppfräschning. Rengör effektivt alla ytor som tål vatten. Unik och skonsam rengöring genom att neutralisering av den statiske laddningen som binder smuts. ABNET innehåller inga starka kemikalier, silikoner eller blekningsmedel och är därför skonsam mot miljö, användare och underlag. Abnet Professional är ett koncentrat som blandas efter behov. ABNET Professionall Koncentrat -Ofarligt, mycket effektivt och mångsidigt rengöringsmedel. -Baserat på tensider som rengör oerhört effektivt utan att skada ytor. -För all typ av rengöring och fläckborttagning. -Räcker till 5-50 liter färdig brukslösning, beroende på användningsområde. -Utmärkt för manuell och maskinell rengöring. -Gör ytor antistatiska. -ABNET kan användas på alla ytor och föremål som tål vatten, till och med textiler.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Caravankungen
Caravankungen arbetar vi med branschledande leverantörer som exempelvis Dometic, Garmin, Isotherm. Hos oss hittar du marknadens bästa priser och kundservice i världsklass
Mer information hittar du på http://www.caravankungen.se

Fler annonser från Caravankungen

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer