Gå direkt till innehållet
Inlagd: 14 okt. 13:36

Abas Smokehouse Vedeldade rökskåp

4 945 kr
Beskrivning
Just nu 10% Rabatt när du beställer ett abas Rökskåp Du behöver inga direkta förkunskaper om hur man röker i ett Abas rökskåp. Abas Smokehouse kan användas som rökhus, grill, BBQ eller ugn. Tack vare sin robusta konstruktion tål Abas Smokehouse höga temperaturer och de isolerade skåpen gör det lätt att behålla temperaturen i skåpet. Orginalröken är till dig som älskar god mat och mycket människor i din omgivning. En perfekt produkt för både kallrökning och varmrökning. Med en dubbelsidig väggkonstruktion fylld med värmeisolering gör att det blir lättare att hålla jämn värme under alla årets årstider. ABAS röken klarar av alla sorters fisk och kött i de flesta storlekar och är lätt att hålla ren. Detta rökskåp är en riktig proffsprodukt, utan att behöva ha egna färdigheter eller större kunskaper klarar den av att leverera varje gång. Rökens termometer fast monterad på skåpet låter dig ha full koll på vilken värme det är i skåpet. Röken är tillverkad i lackad plåt och med handtag för att se till att luckan förblir stängd. Smidig förbrännings lucka med justerbart luftintag. besök vår hemsida för mer information. 24fritid.se vi skickar över hela Sverige. se vår hemsida för olika modeller och priser.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
24fritid
-Försäljning av det ledande fyrhjulings märket Cf Moto. -Försäljning av elmopederna Super Soco och Sur-Ron -Försäljning av Aluminiumbåtar från Alloycraft -Finansiering via Wasa kredit VÄLKOMMEN IN TILL OSS! Mörtlösa 1, 58272 Linköping Våra öppettider är Mån-Tors 9:30-18 fredag 9:30-16 013-129060 info@24fritid.se
Mer information hittar du på http://www.24fritid.se

Fler annonser från 24fritid

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer