Gå direkt till innehållet
Inlagd: i tisdags 16:14

SUP Kona Shore Air 10.8 X 2

6 990 kr
Beskrivning
SUP-BRÄDAN FÖR ALLT Ska du köpa uppblåsbar SUP för att kunna paddla när och var du vill så är Kona Shore Air SUP 108 det självklara valet. Den styva och genomarbetade konstruktionen med rundad för och akter gör Shore både stabil, lättmanövrerad och alltid lika kul att paddla. Brädans stora däcksyta ger dig obegränsad rörelsefrihet och du kan utan problem använda den till allt från yoga- och fitnessträning till touring och fiske. En sup-bräda som både är lätt och kompakt och därigenom enkel att alltid ta med. använd kod: VIPBF
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Kona Sports
Kona Sports produkter säljs idag över hela världen. Det är vi som arbetar i teamet stolta över. Våra stora konkurrenter kommer bland annat från Hawaii och Australien. Ända sedan Kona Sports grundades 2006 har vi konkurrerat med hjälp av skandinavisk design och kvalitet. Hållbar innovation vägleder oss. Vi är i ständig rörelse för att hela tiden ge våra kunder ständigt bättre produkter som ska älskas och användas under lång tid. Kona Sports grundades som ett vindsurfingföretag och det är fortfarande en självklar del av vårt DNA. När SUP (stand up paddling) kom till Norden var vi pionjärer.
Mer information hittar du på http://kona-sports.se

Fler annonser från Kona Sports

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer