Gå direkt till innehållet
Inlagd: i onsdags 08:13
25% REA På alla Lekande-Barn-Skyltar
244 kr
Beskrivning
Här hittar du Lekande barn skyltar i 50x50cm 1,4 mm aluminium och reflexmaterial som tillval. Skyltarna passar utmärkt för att montera på staket, grindar eller stängsel. Skyltarna finns även i storlek 40x25cm och med reflexmaterial som tillval. Oavsett vilken modell du väljer, är den av mycket god kvalité med lång hållbarhet, tillverkad i aluminium. Kör sakta skyltar är en bra produkt som ökar säkerheten för dina barn. Vi har även ett sortiment med olika sorters djurskyltar med samma budskap. Alla skyltar är egen design från Farbror Skylt och är svensktillverkade. Vi har även möjlighet att tillverka specialanpassade skyltar, både i stora volymer eller styckvis. Kolla in på hemsidan för mer idéer och skyltlösningar.
Farbror Skylt
Farbror Skylt är specialiserat på skyltar: smidesskyltar, gårdsskyltar, butiksskyltar, byggskyltar,lekande barn skyltar, jaktskyltar m.m. och trycksaker på canvas, dekaler samt banderoller.
Mer information hittar du på http://www.farbrorskylt.se
När vara eller pengar skall skickas
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.