Gå direkt till innehållet
Inlagd: i söndags 20:06
12,3kW luft-vatten värmepump FRI FRAKT - REA
41 988 kr
Beskrivning
*** Kampanjpris på kraftig värmepump *** Med denna värmepump kan du spara upp till 75% av energibehovet. Denna rejäla luft/vatten värmepump med effekt 12,3kW är byggd för att klara temperaturer ner till -25 grader och har automatiskt avfrostningsfunktion. Trots att den är kraftig, så är den mycket tystgående. Insidan av kabinettet är ljudisolerat, och alla viktiga rör är isolerade för att minska effektförluster (se bild). Värmepumpens viktigaste del - kompressorn - kommer från välkända Emerson Copeland (USA) vilket borgar för lång livslängd. Modellen kan användas till att värma upp varmvatten i t.ex en ackumulatortank eller radiatorer med vattenburen värme. Den kan också användas för att bygga ut ett befintligt system som behöver ytterligare värmeeffekt. Med Lyfco PF030 medföljer en kontrollpanel med en lättanvänd LCD-display som styr enheten från insidan av huset. Luft/vattenvärmepumpen värmer vatten upp till 55 grader genom att ta energi från utomhusluften, trots att det är ned till -25 grader kallt ute. 5 års fabriksgaranti på kompressorn. COP upp till 5,08. Passa på att beställa till kampanjpris nu i vår webbutik!
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.
outl1.se
Outl1.se erbjuder kvalitetssäkrade produkter online till kraftigt pressade priser utan mellanhänder med prisgaranti. - Gratis frakt vid order över 1500kr - Blixtsnabb leverans! - Beställ enkelt i mobilen Betala hur du vill: - Faktura efter leverans, räntefri avbetalning eller kort/bankbetalning. Handla tryggt på Outl1.se: - Svenskt företag - Minst 1 års svensk garanti - Snabb leverans från lager i Sverige - Kundtjänst på telefon, mail & chat
Mer information hittar du på https://outl1.se