Gå direkt till innehållet
Inlagd: 26 sep. 12:53

Underbara fårskinn från islandsfår

690 kr
Beskrivning
Något mysigt till hemmet? Som passar lika bra i värme som i kyla? Svårt att hitta något bättre än fårskinn, och vill man ha det bästa, så är det islandsfårskinn som gäller. Jag har vita, grå i flera sorter, vita med mörka slingor - de flesta med antingen lång eller kort ull. Kort ull betyder ca 5 cm, lång ull upp till 20 cm. Samtliga har mycket fin ull, dubbelt lager av den, så de är oerhört täta och mjuka. Storleken är ca 110-70 cm (vad ullen täcker som längst och bredast, mätt från framsidan). Passar i barnvagn, i soffan, i sängen, framför brasan...och vilka presenter! Alla kostar numera 690:-/st! Frakt tillkommer med 90-130:-, beroende på antal skinn. Svara inte via den här annonsen (säkerhetsskäl), utan skriv direkt till thomas@cheapysheep.com! Eller ring! Eller använd kontaktformuläret på min hemsida, www.cheapysheep.com!
Om företaget
På cheapysheep.com hittar du fårskinn från Island, till allra högsta kvalité och med svårslagna priser. Företaget ligger i Vänersborg, men skinnen skickas över hela landet. Naturligtvis har du full bytes/returrätt!
Säljes av
Klockaretorpets Natur
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer