Gå direkt till innehållet
Inlagd: 11 apr. 18:18

Sytong HT60 samt HT66

5 695 kr
Beskrivning
Nattsikten av hög kvalitet till bra priser. Vi har fått in Sytong HT66 som är ett nattsikte som monteras på ockularet på ditt befintliga kikarsikte. Med OLED-skärm från Sony blir upplevelsen väldigt positiv och du har ett nattseende på ca 200 m i kolsvart mörker. Klarar mycket rekyl så ingen fara att sätta på grövre kalibrar. Vi har även Sytong HT60 som är ett skenmonterat nattsikte med en fantastiskt bra skärpa och bild. Även denna skärm är Sonys och du ser vilt på 200 m. Klarar kraftiga kalibrar. På sinkadus store kan ni finna mer information om dessa nattsikten. Priset angivet i annonsen är Sytong HT66.
Om företaget
Ingarvet Outdoor AB är ett företag beläget i Falun som säljer produkter inom jakt, vildmark, friluftsliv och miniatyrhäst. Vi saluför även egentillverkade produkter och satsar alltid på hög kvalité, bra service och sätter alltid kunden i fokus. Skulle du mot förmodan inte hitta det du söker är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att ta fram det.
Säljes av
Ingarvet Outdoor AB
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer