Gå direkt till innehållet
Inlagd: i onsdags 17:12

Sunny Kontinentalsäng

3 995 kr
Beskrivning
Välkommen till hemmadirekt.se På hemmadirekt.se kan du i lugn o ro leta bland våra produkter för ditt hem! Handla direkt i vår webshop eller besök gärna vår butik i Nås! www.hemmadirekt.se ------------------------------------------------------------------------------------------------ Sunny är en väldigt prisvärd säng med fast komfort! Sängen är klädd i ett grått tyg som gör sängen väldigt lätt att möblera. En 5 cm tjock bäddmadrass fylld med polyeterskum ingår! Mellanmadrassen har en pocketkärna som gör att sängen känns stabil och ger den lång hållbarhet. Ribborna i sängbotten är monterade över sängramen, vilket ger en stabil konstruktion. Denna del levereras omonterad. Mått och Pris: 120cm 3695:- 140cm 3995:- 160cm 4295:- 180cm 4495:- Gavel tillkommer. Välkommen till vår butik i Nås eller handla direkt i vår webshop. www.hemmadirekt.se
Om företaget
Välkommen till Hemmadirekt! Vi har ett brett utbud av möbler att välja bland! Vårat sortiment består av sängar, soffor, fåtöljer, utemöbler, med mera! I vår kontakt med dig strävar vår kundservice att alltid erbjuda dig en snabb och personlig service! Handla direkt i vår webbshop eller besök vår butik i Nås!
Säljes av
Hemmadirekt.se
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.

Andra har även tittat på