Gå direkt till innehållet
Inlagd: 8 apr. 10:17

Silverbirch Broadland Kanadensare

14 500 kr
Beskrivning
Nyhet till Kajaktiv efter populär efterfrågan på öppna kanoter av hög kvalitet för familjer och äventyrare! Låt oss presentera Silverbirch Canoes! Broadland-kanoten finns i två storlekar 15 fot & 16 fot. Broadland bygger på de klassiska linjerna och den beprövade konstruktionen från den traditionella Prospector-kanoten och är en bra allroundkanot och en riktig arbetshäst. Silverbirch Broadland är en vidareutveckling av Prospector (äldre modell), där profilen har justerats och förfinats för att öka både den initiala och sekundära stabiliteten. Detta ger i sin tur en tryggare känsla och inbjuder till mer paddlingsäventyr. Rockern och det symmetriskt utformade skrovet gör att Broadland lämpar sig både för solo- och tandempaddling. Duracore-konstruktion Duracore är ett starkt och hållbart trelagers PE-material. Utvecklat för lång livslängd med ett yttre skal med hög densitet, en skumkärna med slutna celler och en insida med mediumdensitet vilket avleder energin från slag och stötar. Kontakta oss direkt för prispaket med paddlar, tillbehör och frakt. Duracore har ett kraftigt, UV-tåligt och slitstarkt. Det är lätt att reparera hemma om oturen skulle vara framme. Relingen i vinyl matchar de flätade sätena och de plastöverdragna för- och akterdetaljerna. Bärhandtagen och oket i ask är både hållbara och i princip underhållsfria. Broadland 16 Färg: Cherry, Forest Tillverkare: Silverbirch Canoes UK Material: Duracore plus polyethylene Längd: 484,5 cm Bredd: 93,4 cm Rocker för och akter: 6.2 cm Djup för och akter: 52 cm Djup mittparti: 37 cm Broadland 15 Färg: Cherry, Forest Tillverkare: Silverbirch Canoes UK Material: Duracore plus polyethylene Längd: 456 cm Bredd: 90,4 cm Rocker för och akter: 6.2 cm Djup för och akter: 50,8 cm Djup mittparti: 35,7 cm
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Trygghet & säkerhet på Blocket
Kajaktiv
Vi säljer bara kvalitetsprodukter som vi använder oss själva. Vi har också nära kontakt med våra leverantörer för att erbjuda snabb och professionell kundservice. Kontakta oss via mail eller telefon för att få råd och hjälp att hitta rätt! Vi har många års erfarenhet av professionell paddling och vägleder dig för att hitta rätt produkt, storlek som passar dig och dina behov.
Mer information hittar du på http://kajaktiv.se/

Fler annonser från Kajaktiv

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer