Gå direkt till innehållet
Inlagd: 17 maj 11:19

Schweizisk M57 Bajonett

Beskrivning
Schweizisk M57 Bajonett med slida. Använd bajonett i gott skick. Äkta- army bajonett. Fantastiskt hög schweizisk toppkvalitet. En av de bästa bajonetterna på marknaden. Totallängd i balja ca 38 cm Bladlängd ca 24 cm. Komplett med bärdel och balja. Bärdelen snyggt i läder. Besök oss på https://www.gearupstore.eu för mer information och beställning.
Om företaget
GearUpStore.eu med ett klart och tydligt mål: att erbjuda en webbutik för Beredskap och Militaria. Vårt intresse är vår motivation och att vara så bra vi kan har drivit oss från allra början och fortsätter att vara vår främsta drivkraft. Vi vet att varje produkt har sin betydelse och vi strävar alltid efter att göra det så enkelt som möjligt att handla hos oss. Välkommen till www.GearUpStore.eu
Säljes av
GearUpStore.EU
Trygg affär
Var aktsam med transaktioner via privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på