Gå direkt till innehållet
Inlagd: 10 feb. 15:05

Kurser för dig och din hund

1 990 kr
Beskrivning
Dala Hundservice erbjuder kurser för såväl ung som gammal, nybörjare som erfaren, hund som människa. Titta in på vår hemsida dalahundservice.se så hittar du kommande kurser. Vi erbjuder både helgkurser, veckoläger och en dag i veckan kurser. samt även privat träning för dig och din hund. Exempel på kurser är Nose Work, Valpkurs, Vardagslydnad, Trick & Konster och Unghundskurs, Assistanshundsutbildning mm. Kurserna är roliga, utmanande och inspirerande för både hund och ägare. Välkommen Marie Fogelquist Dala Hundservice
Om företaget
Företagets verksamhet har sin grund i erfarenhet och kunskap inom utbildning av hundar och människor. Företagets policy är att bedriva en lugn och trivsam utbildning där man lär ekipagen att umgås och fungera tillsammans som ett team på ett behagligt sätt. Efter kursen ska man kunna känna gemenskap och glädje i olika upplevelser tillsammans med sin hund.
Säljes av
Dala Hundservice AB
Trygg affär
Ha inte för bråttom när du köper hund! Träffa hunden så många gånger det är möjligt i dess nuvarande hem innan du tar med den, hunden behöver tid att lära känna dig.
14 dagars kostnadsfri hundförsäkring från Agria Djurförsäkring
Trygghet för både dig och ditt djur.
Läs mer och aktivera din försäkring

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer