Gå direkt till innehållet
Inlagd: i söndags 20:24

HYR - Minigrävare, Jordfräs, Röjsåg mm

125 kr
Beskrivning
Hos Villamaskinisten Enviken kan du hyra: Kubota minigrävare med en planeringsskopa, en smalskopa och en tandskopa. Alla skopor är tiltbara. Maskinen står lastad på ett sänkbart släp för smidig på och avkörning. Släpet ingår i hyreskostnaden. Får dras av dom flesta bilar på B-körkort. Hos oss kan du även hyra: Jordfräs Minidumper Markvibrator Röjsåg Kakelsåg Sänksåg Gipslyft Presseningar Bordsåg Rikt & planhyvel Matt & textiltvätt
Trygg affär
Var aktsam med transaktioner via privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Villamaskinisten
Villamaskinisten hyr ut maskiner för entreprenad, trädgård och bygg på ett smidigt och enkelt sätt till både privatpersoner och anläggningsföretag. Hos oss kan du hyra maskiner som t.ex. minigrävare, kompaktlastare, jordfräs, skylift, minilastare, byggställning, cementblandare och mycket mer. Våra entreprenadmaskiner och trädgårdsmaskiner kan du hämta och lämna alla dagar i veckan, även lördag och söndag. Villamaskinisten är det moderna uthyrningsnätverket bestående av uthyrningsföretag i samverkan och finns på 25 orter i Sverige.
Mer information hittar du på http://www.villamaskinisten.se

Fler annonser från Villamaskinisten