Gå direkt till innehållet
Inlagd: 13 apr. 14:01

Yamaha F2.5BMHS/L KAMPANJ

8 840 kr
Beskrivning
Gäller så långt lagret räcker!!! Ordinarie Pris: 10.400:- Bärbar kraft alltid med dig! Med sin eleganta form är den nu både ren och tyst med en mängd nya användarvänliga funktioner. Den är fullspäckad av banbrytande Yamaha-teknik och den har muskler också med massor av kraft, suverän hantering och enkel manövrering. Den är också en perfekt extramotor för segelbåtsägare. Ett urval av behändiga förvaringslägen, en praktisk genomskinlig tank och enkla användarvänliga reglage, alla inom räckhåll tillsammans med ett stort och bekvämt bärhandtag gör denna 4-taktare till det smartaste valet. Yamaha F 2.5 BMHS Utombordare Yamaha F 2.5 BMHL Utombordare *Med reservation för felskrivning.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
MMG Marine
Välkommen till din marinhandlare i Blekinge. Vi tillhandahåller hela Yamahas produktsortiment på vår utställning i Karlshamn. Våra varumärken är följande: Buster, Yamarin, Yamarin Cross, Finnmaster, Husky, Pioner, Jeanneau samt Waverunner. Varmt välkommen.
Mer information hittar du på http://www.mmgmarine.se

Fler annonser från MMG Marine

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer