Gå direkt till innehållet
Inlagd: 12 nov. 09:33
Slangupprullare luft/vatten 3/8" eller 1/2"
1 375 kr
Beskrivning
Slangupprullare luft/vatten 15 m-3/8" eller 1/2" Automatisk slangupprullare av industrikvalité. PASSA PÅ ATT KÖPA EN RIKTIGT BRA SLANGUPPRULLARE I INDUSTRIKVALITÈ TILL ETT SUPER PRIS! Industrimodell, för tryckluft och vatten. Byggd i stålplåt, självupprullande med inkapslad fjäder och spärr. Axel 25mm. Smidig gummislang med justerbart slangstopp. Tål max. temperatur 100 grader. För golv, vägg och takmontage. Försedd med 4st rullar i slangintaget, för att underlätta in- och utmatning av gummislangen. Max tryck 17 bar. Slangvinda 3/8" Pris: 1100:- exkl moms! (1375:- inkl moms!) Slangvinda 1/2" Pris: 1496:- exkl moms! (1870:- inkl moms!)
Säljes av
Verktygsstallet AB
Verktygsstallet ABBesök vår butikssidaverktygsstallet.se
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
Verktygsstallet AB
Kvalité behöver inte kosta! Placera din order snabbt och enkelt i våran webshop. Betala med kort, faktura eller delbetalning. Vi är kända för att erbjuda en hög och personlig servicenivå, hög kvalité, snabba leveranser samt mycket attraktiva priser. Vänd er därför med förtroende till oss och vi ska göra allt för att ni ska få rätt produkt vid rätt tillfälle.
Mer information hittar du på http://verktygsstallet.se