Gå direkt till innehållet
Inlagd: 8 sep. 20:17

Piaggio Ciao

5 800 kr
8 000 kr
Beskrivning
En Piaggio Ciao, troligtvis ifrån mitten/slutet av 80-talet. Har förmodligen varit en PX-modell tidigare. Mopeden är inte viktkompenserad och gör sina stabila 35km/h med en styck vuxen och medvind. Tanken rymmer fyra liter och förbrukar 0.3-0.4 per mil vid fullgas. Inte orginal skick men riktigt bra bruksskick, ingen fartraket men går rent och fint. Ramnummer finns och mopeden är omlackerad av tidigare ägare för att kanske få den mer ungdomlig. Jag har i min ägo byt drivrem, tändspole, stift samt genomfört den obligatoriska översynen på förgasaren, ny olja i bakaxel, brytarjustering etc. Hjälm kan eventuellt ingå, likaså dokumentation. Är inte intresserad utav skambud. Endast avhämtning på plats är akutellt. Ett byte mot en veteranmoped av "större" modell kan vara intressant. Annonsen tas bort den 8 november oavsett försäljning eller ej. Intresserad/frågor? Skicka ett meddelande!
Säljes av
Olof
Nyhet! Köp tryggt med Blocketbetalning
  • Både köpare och säljare identifierar sig med BankID
  • Välj hur du vill betala - direktbetalning, kostnadsfri faktura eller delbetalning
  • Säljaren får pengar direkt till sitt konto
Kolla om du kan använda Blocketbetalning med faktura
Här kan du se hur stort belopp du kan handla för via faktura med Blocketbetalning. Om du vill kan du ta ett lån och dela upp betalningen över tid. Kolla ditt kreditutrymme.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer